RELATIEBIER

Brouwen voor iedereen!

Wilt u een leuk en lekker bier met eigen etiket, dan bent u hier op het juiste (URL.) adres

Te kust en te keur brouwen, dat is de passie van Brouwer Brasser.
Of het nu een blond bier, een Tripel, een I.P.A. of een ander fantastisch bier is.
Brouwer Brasser brouwt en dat is zijn ding.

Wilt u een bepaalde hoeveelheid flesjes speciaal bier met een eigen logo op het etiketje?
Vul dan hieronder ons bestel-formulier in.
Wij verzorgen naar wens:

  • Een bierrecept op maat

  • Betrekken u desgewenst bij het brouwproces

  • Een etiketje op maat door onze ontwerper

  • Een type flesje op maat

Op een afgesproken datum en locatie kunnen we het u leveren.

PLAATS HIER JE BESTELLING

Bestelformulier invullen

Voer zorgvuldig alle benodigde gegevens in zodat we je kunnen contacteren en een factuur per mail kunnen sturen na het plaatsen van je bestelling.

Tijd om bier te bestellen

Als alle algemene gegevens goed zijn ingevuld kunnen we beginnen met het bier proces!

Etiket samenstellen

Heb je alle gegevens hierboven goed in gevuld, dan komen we bij de volgende stap. Het etiket samenstellen. Het uitdelen van je flesjes bier kan natuurlijk niet zonder etiket. Stel hieronder je etiket samen om je geschenk compleet te maken!

Informatie voor het invullen van het bestel formulier

Hulp nodig bij het invullen van het bestel formulier? Hieronder staat alle informatie die nodig is om elk vlak netjes en zorgvuldig in te vullen. Is de informatie niet genoeg stuur dan een mail met je vragen door middel van de contact pagina.

ALGEMENE GEGEVENS

Zorg dat al uw algemene gegevens goed zijn ingevuld zodat het factuur compleet verstuurd kan worden.
Je naam : Voer uw voledige naam in (voor en achternaam).
Je email : Voer hier uw email adres in waar het factuur naartoe gemaild kan worden en waar we u kunnen contacteren over uw gemaakte bestelling.
Huisadres : Voer uw adres in. Vergeet niet uw huisnummer toe te voegen.
Postcode : Voer de postcode in waar u woont.
Woonplaats : Voer de plaats in waar u woont.

ALGEMENE GEGEVENS

Zorg dat al uw algemene gegevens goed zijn ingevuld zodat het factuur compleet verstuurd kan worden.
Je naam : Voer uw voledige naam in (voor en achternaam).
Je email : Voer hier uw email adres in waar het factuur naartoe gemaild kan worden en waar we u kunnen contacteren over uw gemaakte bestelling.
Huisadres : Voer uw adres in. Vergeet niet uw huisnummer toe te voegen.
Postcode : Voer de postcode in waar u woont.
Woonplaats : Voer de plaats in waar u woont.

BIER BESTELLEN

Vul de volgende velden in:
Soort Bier : Maak een keuze uit de verschillende soorten bier.
Recept : Maak een keuze uit 'standaard recept' of 'recept samenstellen'. Als je kiest voor 'recept samenstellen' beschrijf dan in je bericht wat je precies wil. Beschrijf het in zo veel mogelijk details.
Aantal flesjes : Maak een keuze uit het aantal flesjes die je geleverd wil hebben. De optie '48 flesjes' is alleen mogelijk als je 'standaard recept' hebt gekozen van het blond, amber of pale ale bier.
Arrangement : Maak een keuze in de verschillende soorten arrangementen. De arrangementen staan hieronder omschreven.

BIER BESTELLEN

Vul de volgende velden in:
Soort Bier : Maak een keuze uit de verschillende soorten bier.
Recept : Maak een keuze uit ‘standaard recept’ of ‘recept samenstellen’. Als je kiest voor ‘recept samenstellen’, beschrijf dan in je bericht wat je precies wil. Beschrijf het in zo veel mogelijk details.
Aantal flesjes : Maak een keuze uit het aantal flesjes die je geleverd wil hebben. De optie ’48 flesjes’ is alleen mogelijk als je ‘standaard recept’ hebt gekozen van het blond, amber of pale ale bier.
Arrangement : Maak een keuze uit de verschillende soorten arrangementen. De arrangementen staan hieronder omschreven.

ARRANGEMENTEN

De volgende arrangementen mogelijk:
1 - Men bestelt een soort bier, stelt een etiket samen en wij maken en leveren het.
2 - Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt en geleverd.
3 - Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen en dit wordt samen gebrouwen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt en geleverd.
4 - Men bestelt een soort bier, stelt een etiket samen en wij maken het. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.
5 - Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.
6 - Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen en dit wordt samen gebrouwen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld en ontworpen. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.

ARRANGEMENTEN

De volgende arrangementen mogelijk:
1 – Men bestelt een soort bier, stelt een etiket samen en wij maken en leveren het.
2 – Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt en geleverd.
3 – Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen en dit wordt samen gebrouwen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt en geleverd.
4 – Men bestelt een soort bier, stelt een etiket samen en wij maken het. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.
5 – Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld. Dit wordt gemaakt. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.
6 – Men stelt met de Meester Brouwer een recept samen en dit wordt samen gebrouwen. Met de ontwerper wordt een etiket samengesteld en ontworpen. Op een gekozen datum wordt een proeverij gehouden in de brouwerij en het bier uitgedeeld aan de relaties.

Templates

ETIKET SAMENSTELLEN

Vul de volgende velden in:
Template : Maak een keuze uit de templates. Kies je voor een "anders..." Beschrijf dan zo duidelijk mogelijk hoe je het etiket wil hebben.
Kleur : Geef een kleur aan die je in het etiket verwerkt wil hebben.
Bestanden : Voeg bestanden toe die we kunnen gebruiken (logo's) of inspiratie uit kunnen halen om het etiket zo compleet mogelijk te kunnen maken.
Omschrijving : Vertel zo duidelijk mogelijk wat je wil zien als eindresultaat. Laat weten welke kleur en vorm er gebruikt moet worden. Heb je een stukje tekst dat erop moet komen? zet dat dan ook in de omschrijving.

BIER ETIKET SAMENSTELLEN

Vul de volgende velden in:
Template : Maak een keuze uit de templates. Kies je voor een “anders…” Beschrijf dan zo duidelijk mogelijk hoe je het etiket wil hebben.
Kleur : Geef een kleur aan die je in het etiket verwerkt wil hebben.
Bestanden : Voeg bestanden toe die we kunnen gebruiken (logo’s) of inspiratie uit kunnen halen om het etiket zo compleet mogelijk te kunnen maken.
Omschrijving : Vertel zo duidelijk mogelijk wat je wil zien als eindresultaat. Laat weten welke kleur en vorm er gebruikt moet worden. Heb je een stukje tekst dat erop moet komen? zet dat dan ook in de omschrijving.